Πληροφορίες

Το Ε/Γ Ο/Γ Άγιος Γεώργιος Αιδηψού της εταιρίας Αιδηψός Φέρρυς Ν.Ε. δραστηριοποιείται στην πορθμιακή γραμμή Γλύφας – Αγιόκαμπου απο τις 1-11-2015.

Το πλοίο

Διαθέτει άνετους χώρους με μεγάλο σαλόνι, κλιματισμό και πλατφόρμα επιβίβασης εκατό περίπου αυτοκινήτων.

Η απόσταση μεταξύ Γλύφας – Αγίοκαμπου είναι περίπου 3,5 Ναυτικά μίλια και καλύπτεται περίπου σε 25 λεπτά.

Ο Αγιόκαμπος

Ο Αγιόκαμπος είναι ενα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται στη νησιωτική χώρα της Εύβοιας βόρεια της Αιδηψού. Το λιμάνι του Αγιόκαμπου εξυπηρετεί πολλούς ταξιδιώτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας άνετη και γρήγορη πρόσβαση από την ηπειρωτική Ελλάδα στο νησί της Εύβοιας μέσω της Γλύφας. Το χωριό και η παραλία του Αγιόκαμπου  αποτελούν επίσης ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές  σας διακοπές.

Η Γλύφα

Το λιμάνι της Γλύφας, που βρίσκεται στα ανατολικά παράλια του νομού Φθιώτιδας , παρέχει πρόσβαση στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι του Αγιόκαμπου. Τα δρομολόγια που εκτελούνται από και προς τη Γλύφα εξυπηρετούν τους ταξιδιώτες και ιδιαίτερα εκείνους που προέρχονται από τις πόλεις της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.  Το παραθαλάσσιο χωριό της Γλύφας αποτελεί επίσης ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό με όμορφες και καθαρές παραλίες καθώς και πολλές προτάσεις για φαγητό και διασκέδαση.

Show Buttons
Hide Buttons